Reservad la fecha!!! Tercer taller de APRODEME

El próximo 30 de septiembre, martes, a las 19h en Barcelona tendrá lugar el 3er Taller de familias afectadas por decisiones injustas de la Administración de menores,  para compartir experiencias, buscar soluciones…

Más adelante se enviará el programa. Reservad la fecha y hacednos llegar sugerencias, propuestas….

Anuncio publicitario

4 comentarios en “Reservad la fecha!!! Tercer taller de APRODEME”

 1. Fa més de sis anys que sóc mare d’acollida d’una nena que van desemparar amb tres mesos. Els primers tres anys els va passar amb una àvia biològica que ja havia tingut els seus tres fills vivint en centres d’acollida. Als tres anys, li van retirar la custòdia a l’àvia i la nena va ingressar en un centre d’acollida, amb signes de maltractament i retard mental, i després en un altre i en un altre. Fins als onze anys, que em van concedir el seu acolliment, en família aliena, després de lluitar-lo molt i viure situacions desesperants d’incompetència humana.

  Actualment és una nena a punt de fer els 18 anys, amb una família, amics, coneguts, activitats, estudis i, com diu ella, Happpy.

  Suposo que hi ha altres infants com la meva filla acollida que no han pogut comptar amb la seva família biològica, per motius diversos, i molt menys amb l’Administració, i han trobat en els pares i mares d’acollida les persones que han vetllat per la seva integritat i els seus interessos, pares i mares que han entès perfectament això del bé superior del menor.

  I encara seria millor que els pares biològics i els acollidors suméssim esforços pel bé d’aquest infants, cosa que a l’Administració els posa els pèls de punta. Nosaltres no som adoptants, no volem la tutela, només volem ajudar uns nens desemprats i, si anéssim junts, també ens podriem ajudar les familíes.

  M’agradaria que les famílies d’acollidsa es fessin més presents a l’associació i poguéssim mantenir contacte, ja que en molts casos, i concretament en el meu, la sensació de solitud és constant.

  Per cert, ja fa temps em van declarar persona non grata i no em permeten fer més acolliments.

  Una abraçada

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s