Documental que denuncia el sistema de protección

Dimarts vinent, al programa de TV3 “Sense ficció” emissió del primer dels documentals sobre el nostre sistema de protecció de la infància i l’adolescència.  Un treball d’investigació  sobre la retirada de menors que aborda les errades del sistema. Els títols ho diuen tot …

Desemparats. El dolor
Dimarts 22 de maig, a les 21.55 h

(Més informació aquí)
(Descarregar dossier aquí)

 

Desemparats. L’abús
Dimarts 29 de maig, a les 21.55 h


El próximo martes, en el programa de  TV3 “Sense ficció”, emisión del primero de los documentales sobre nuestro sistema  de protección de la infancia y la adolescencia. Un trabajo de investigación sobre la retirada de menores que aborda los fallos del sistema. Los títulos lo dicen todo…

Desamparados. El dolor
Martes 22 de mayo, a las 21.55 h

(Más información aquí)
(Descargar dossier aquí)

Desamparados.  El abuso
Martes 29 de mayo, a las 21.55 h

4 comentarios en “Documental que denuncia el sistema de protección”

  1. Com a treballador de l’ambit social puc veure que hi ha un defecte molt gran en la metodologia d’actuacio i que comporta greus perjudicis als drets fonamental de les persones o al patiments desmesurat e innecessari d’alguns menors.
    El servei d’atencio a les persones segueix treballant com fa 20 anys, sense volerse adaptar a noves necessitats i nous models de vida. Es necesaari un treball preventiu i proactiu per evitar el veritable desamparament a les families. Prou insitucionalitzar infants i families per fer caritat.
    Agraeixo molt aquest documental i el tracte que ha fet d’aquesta problematica perque som pocs els treballadors que volem cambiar-ho i estem molt malament mirats.
    Moltes gràcies.

  2. Es una sort comptar amb la vostra associacio perque la gent sapiga el que esta passan i el que estan fent a les families que com nosaltres ens trobem impotents i desamparats devant la mala actuacio del DGAIA
    Moltes gracies

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s